Optagelse

 

Det har ingen praktisk betydning for optagelse eller effekt at fortynde produktet, medmindre der ønskes en lokal effekt i halsen eller lign. Man skal dog være opmærksom på, at enhver form for opvarmning vil oxidere og nedbryde dele af de aktive stoffer i formuleringen, og man mister derfor effekt ved at opvarme. Produktet kan også benyttes i madlavning og til drinks!

Det er meget individuelt, om man er nødt til at blande det op, men under alle omstændigheder anbefaler vi, at det tages til et måltid, idet ingefær/gurkemeje generelt fremmer fordøjelsen og fedtsyrer fra måltidet øger optagelsen.

Periodisering

 

Kroppen adopterer hurtigt til nye inputs fra bl.a. fysisk aktivitet og fødevareindtag. Derfor anbefaler vi, at man holder strategiske pauser i sit forbrug af produktet. En simpel periodiseringen kunne f.eks. være en af to cyklusser;

  1,5 måned med shots, 0,5 måned uden shots.
  3 uger med shots, 1 uge uden shots.

Det er ikke strengt nødvendigt at periodisere, men for at få maksimalt udbytte af produktet bør det overvejes. Desuden bør det overvejes, om man skal forebygge ved at tage produktet hele året, eller kun når man føler, det er nødvendigt.