Denne interesse har drevet os til at skabe produkter, der er i samspil med vores naturlige biologiske/kemiske processer og gør os i stand til at modstå en verden med stigende krav og udfordringer. Vigtigst af alt; dette forsøg på at skabe noget unikt, må sætte det mindst mulige aftryk på vores jord og økosystem,
–derfor er ØkoLyst mere end økologi.

Siden vi var ganske små, har vi altid grinet lidt af alle de underlige produkter og smage, som Frederiks forældre af tysk afstamning havde i køleskabet og i krukker i fadeburet. Der var alt fra kombucha, kimchi og poser med biodynamiske labels. Denne “helse” baggrund var essentiel for, at ideen om ØkoLyst blev skabt.

Med en solid kemisk og anatomisk baggrund som kandidat i lægemiddelvidenskab og næsten ti års erfaring indenfor både produktion og kvalitetssikring af lægemidler, har Thomas de rette forudsætninger for at skabe produkter, der udfordrer de nuværende fremstillingsmetoder og arbejdsgange inden for fødevarebranchen. I forbindelse med en radikal og succesfuld kostændring i forsøget på at eliminere Thomas’ leddegigtssmerter, opstod behovet for et kraftigt og sukkerfrit ingefær/gurkemeje shot.

Her var pludselig muligheden for at udfordre det etablerede, og hjælpe mennesker i samme situation som Thomas og samtidig appellere til det stigende antal bevidste forbrugere. Den positive energi og feedback fra alle dem, som benytter produkterne, er nu blevet drivkraften bag ØkoLyst, og vi var ikke kommet så langt uden den!

Se videoen om ØkoLyst